Оригинална сватбена украса с Pom-Poms

Оригинална сватбена украса с Pom-Poms

снимка#673 - Pom-PomsВсяка булка иска да впечатли гостите с шеметна рокля и прелестна сватбена украса. Ако искате различна сватбена украса, която да е ефектна, да създава свежо настроение, но разполагате с ограничен бюджет, сватбена агенция Perfect event   ви предлага сватбена украса с Pom-Poms. Освен това, стига да имате време и желание  сами може да си направите тази прекрасна сватбена украса. По надолу в статията ще разберете и как става това.

 

Сватбена украса с настроение

Pom-Poms  са весели, пъстри и създават цветно  настроение. Изработват се от хартия или плат. Подходящи са за градинска сватба, но и за ресторант, в който обстановката е скучна  и има нужда от освежаване. Pom-Poms  стават  както за пролетна, така и за лятна  сватба. Не са подходящи обаче за изключително официални сватби и ако обстановката в залата е тежка и помпозна.

 

А вие искате ли такава сватбена украса?!

Ако изберете Pom-Poms  за сватбена украса може да ги използвате навсякъде и в различни форми и цветове. Хартиените топки могат да летят над  дансинга, да висят от тавана над масите, както и да присъстват  в самото аранжиране на салфетката, да доукрасят вазата, да бъдат акцент върху свещта, да придадат завършеност на опакованите подаръци за гости.

снимка#670 - Pom-Pomsснимка#663 - Pom-Pomsснимка#668 - Pom-Poms

Не са ли страхотни! Приложението им е многобройно. Ако сте смели в решенията си – Pom-Poms  може изцяло да заменят и цветните аранжировки в сватбената украса. Какво имам предвид ли – ето няколко идеи. Харесват ви нали?!

снимка#660 - Pom-Pomsснимка#667 - Pom-Pomsснимка#661 - Pom-Poms

снимка#659 - Pom-Poms снимка#664 - Pom-Poms

Как да си направите сватбена украса с Pom-Poms  сами

Ще ви трябва следното:

  • креп хартия в предпочитания от вас цвят или цветове
  • Ножица
  • Конец, шнур  или  тел

как да направим Pom-Poms

  • Нарежете хартията на правоъгълници в предпочитания от вас размер.
  • Вземете няколко… например 7-8 листа (колкото повече са листата, толкова по-гъст и пищен става Pom-Poms)
  • Сгънете листовете на хармоника.
  • Защипете с телта   хартията в центъра и затегнете. Само внимавайте да не се пререже хартията.
  • Отрежете  краищата на хартията – както е показано на снимката.
  • Започнете да издърпвате пласт по пласт нагъната хартия като същевременно оформяте пухкаво кълбо.
  • Pom-Poms   вече е готов.

Pom-Poms  не поставя ограничения за  големина и цвят, а ако станете много добри можете да експериментирате и с различни форми. Хубавото при помпоните е че изисква минимални материали и може да се направи с всякакъв вид хартия, тишу, прежда или плат. Направете ги в цвета на сватбата и ще видите колко добре ще паснат на останалата част от сватбената украса. Бъдете креативни!

Ето още няколко идеи за сватбена украса на  тема Pom-Poms

снимка#669 - Pom-Pomsснимка#666 - Pom-Pomsснимка#675 - Pom-Pomsснимка#674 - Pom-Pomsснимка#662 - Pom-Poms

А какво ще кажете да облечете шаферките си така?!!снимка#676 - Pom-Poms

Когато използвате Pom-Poms  в сватбената си украса, имайте предвид, че колкото повече са на брой – толкова по-ефектен  е финалният резултат. Пожелавам ви успех! А ако харесвате нашата идея, но нямате време или възможност да я сътворите – сватбена агенция Perfect event  ще ви помогне да я реализирате.

Пожелавам ви прекрасен ден и весело настроение…

 

Вашият коментар

*