Галерия

GREENERY WEDDING | EXOTIC

BOHO WEDDING

GREENERY WEDDING

ROMANCE IN PINK

GREENERY WEDDING | GOLD

MODERN INDUSTRY WEDDING DECOR

SMALL BEACH WEDDING

WALL OF MILLION ROSES

WINTER WEDDING?!

MAGICAL FOREST

SOFT RUSTIC DECORATION

CUBA LIBRE… THE COCKTAIL?

ЗАЩО Е ВАЖНА СВАТБЕНАТА ДЕКОРАЦИЯ

Сватбена декорация… важен елемент от всяка сватба.

Гостите не забелязват и не оценяват каква работа е била свършена по време на няколко месечната подготовка преди самото събитие. Това, което те виждат е крайният резултат. Това, което те забелязват е как е декорирана локацията. Със сигурност им прави впечатление нещо различно, нещо което не са виждали преди… нещо пред което да затаят дъх или да кажат: „уау“ или просто да разпознаят вкуса на младоженците и да усетят техния стил, тяхната индивидуалист, внедрени в сватбената украса. Всъщност, това е най-високата оценка за нас за отлично свършена работа. Обожаваме когато виждаме гостите на сватбеното тържество да бъдат пленени от красотата, уюта, изискаността и елегантността на сватбената декорация. Да започнат да се снимат, да си правят селфита и нетърпеливо да бързат да споделят мястото и емоциите си с приятели и познати в социалните мрежи.


бохо стил , сватбена украса

СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ В БОХО СТИЛ В ГРАДИНА И СВЕТЛИНИ ТИП ЗВЕЗДНО НЕБЕ

За да е цялостна и завършена визията на събитието ви, ние можем да ви дадем идеи за цялостна сватбена декорация, да направим булченския букет, да направим сватбената украса на автомобила, с който смятате да се придвижвате в деня, да направим празнична украса на дома ви, както и да се погрижим за печатните материали и всички онези малки детайли и елементи, които придават завършеност и уникалност на сватбения ви ден.


Ние не предлагаме готови пакети, защото смятаме, че така всички сватби изглеждат еднакви. За нас е важно да ви опознаем, преди да ви предлагаме идеи за сватбена декорация. Идеите ни ще бъдат конкретни за вас, вашия вкус, разбиранията ви за естетика и красота, вашата локация и бюджет.


Декорациите ни се отличават с характерен почерк, съобразен с индивидуалността на нашите младоженци. За нас всяка сватба е отделен проект и влагаме сърцето и душата си в нея. Затова и декорациите ни са различни – защото вие сте нашето вдъхновявате, защото сватбата носи вашето усещане за красота и стил, пречупени през нашия поглед. Обръщаме внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално.

Не се колебайте да потърсите екипа ни за сватбена декорация София, а и не само. Обичаме да предизвикваме себе си, правейки сватбени декори на различни локации като хотели в планината, винарни, бирарии, шата,  на плажа, поляни в задния ви двор, покрай някоя река или язовир… а защо не и в някоя гора.

СВАТБЕНА ДЕКОРАЦИЯ PERFECT EVENT  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT – ИЗИСКАНОСТ, СТИЛ, КАЧЕСТВО, РАЗЛИЧНОСТ.