Портфолио

Привет

Благодаря че посети тази страница. Тъй като тя в момента подлежи на актуализация, моля разгледай част от работата ни  във фейсбук като кликнеш тук.
Екипът на Пърфект ивент моли за търпение и се извинява за причиненото неудобство.

Magical wedding

Зимна сватба в планината

Hot summer garden wedding

За уникален дизайн на Вашата Сватба – Perfect event  разработва индивидулани концепции за  сватбена декорация

Ние не предлагаме готови пакети, защото смятаме, че така всички сватби изглеждат еднакви. Услугите ни са индивидуални – за една уникална и различна сватба според Вашите желания.

Ние обичаме работата си и я вършим с лекота. Дългогодишният ни опит и многобройните реализирани проекти ни дават самочувствието че го можем. Спокойствието, което излъчвате и усмивките на лицата ви в сватбения ви ден ни удовлетворяват и стимулират да продължаваме да го правим. Декорациите ни се отличават с характерен почерк, съобразен с индивидуалността на нашите младоженци. За нас всяка сватба е отделен проект и влагаме сърцето и душата си в нея. Затова и декорациите ни са различни – защото вие сте нашето вдъхновявате, защото сватбата носи вашето усещане за красота и стил, пречупени през нашия поглед. Обръщаме внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално.

Защо да наемем сватбена агенция
Защо ми е необходима сватбена агенция след като аз мога да се справя сама?!

Пърфект ивент = Индивидуални сватбени визии и перфектна организация