Цялостна организация

Ако от дете си представяте Вашата сватба като тези описани в приказките. Ако мечтаете Вашата сватба да бъде стилна и красива точно като по филмите, ако имате нужда от сватбен агент, който да ви дава професионални съвети и помага в организирането на най-важния ден от живота Ви – то Perfect Event е Вашата агенция.

Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора, всеки постигнал успехи в областта си. Желанието и стремежа ни да разчупим стандартите и клишетата в провеждането на тази приказен ден в живота на всеки ни мотивира да работим. За нас ще бъде истинско предизвикателство да реализираме нестандартните Ви идеи. Ще Ви предложим тема, сценарий, оригинални дизайнерски решения относно декорацията на ритуалната зала, църквата, ресторанта.

Работим с най-добрите професионалисти в категориите си и ще Ви предоставим възможността да изберете с кой точно да работите. Ако сте перфекционисти, също като нас Perfect Event предлага цялостно обслужване за Вашата сватба. Ние от Perfect Event оценяваме специалността на сватбения ден. Затова всичко трябва да е перфектно организирано – от ритуалната зала, сватбена украса и декорация, до дребните аксесоари и подаръци за гостите. За да не пропуснете нито един детайл и да се насладите на всеки миг от специалния ден, за да имате време да обърнете внимание на всичките си гости, за да не заспите уморени в навечерието на първата си брачна нощ, ние сме насреща. Perfect Event предлага цялостна организация на сватби с акценти върху изнесения ритуал и стилната и изискана атмосфера.

Услугите ни са индивидуални, ние не  предлагаме пакети – за една уникална и различна сватба според Вашите желания, затова когато решите, свържете се с нас, за да ви изготвим персонализирана оферта.

Организиране на сватба – основни услуги

Планиране, организация, сценарий, тема, контрол и координация на цялото събитие

Помощ при избора и уреждане на ритуален дом, църква, ресторант, локация на открито

Организация на изнесен ритуал, водещ

Консултации относно документи, срокове

Кетъринг/напитки,  помощ при изграждане на меню, дегустация

Дизайн на сватбена торта

Хотелско настаняване на гости

Посрещане и настаняване на гости от провинцията и чужбина

Автомобил под наем, логистичен съпорт, извозване на гости

Изготвяне на схема за настаняване на гостите

Индивидуален дизайн и изработка  на печатни материали

Изготвяне на сватбен сайт

Изготвяне на видеопокана

Изготвяне на филм за младоженците

DJ и  музикални изпълнители по избор

Водещ на тържеството

Фотограф/сватбена фотосесия

Видео оператор и пост продукция

Специално отношение към децата

Ефектно осветление, фойерверки

Уроци по танци, хореография, идеи за първи сватбен танц

Сватбени аксесоари

Подаръци за гости

Избор на тема и стилистика на сватбата

Концепция за цялостна декорация по индивидуален проект, флорални аранжировки

Флорист – булчински букет, бутониери, украса кола, арка изнесесен ритуал, украса обредна зала и църква

Грим/прическа/маникюр/ СПА процедури

Моминско и ергенско парти

Предложения за меден месец

Цялостна координация в сватбения ден

Списъкът може да бъде безкрайно дълъг. Ако имате специални изисквания и желания, само ги споделете с нас – за нас няма невъзможни неща.

С какво сме различни от другите сватбени агенции

  • Нямаме пакетни цени… Комисионната ни се определя въз основа на броя услуги които изберете. Вие решавате дали ще ни делегирате всички отговорности и задължения част от тях.
  • Ние работим с най-добрите професионалисти в категориите си и ще Ви предоставим възможността да изберете с кой точно да работите – няма да налагаме предварително избрани от нас екипи.
  • Сватбите ни се отличават със стилна и изискана визия – не работим с изкуствени цветя, балони, лампички, не прекаляваме с воалите…
  • Не правим сватби по калъп – стремим се всяка сватба да изглежда различно и да има собствено излъчване като това на самите младоженци.
  • Ще се видим с Вас колкото е необходимо, за да се опознаем взаимно и разберем вкусовите Ви предпочитания… при това напълно безплатно – ние не таксуваме срещите с Вас – за нас те са приятно прекарано време.

За разлика от други сватбени агенции ние не поставяме ограничения в броя на срещите. Ще се срещнем с Вас толкова колкото е необходимо – за да се опознаем и разберем вкусовете и желанията Ви.  Ще Ви даваме идеи,  предложения, съвети,  ще помагаме при избора…

Споделете с нас как си представяте сватбата на мечтите си, за да направим сватбения Ви ден по Ваш вкус.

А в самия сватбен ден ние ще бъдем дискретно до Вас
и ще държим всичко под контрол. Ще посрещнем гостите ви, ще координираме доставките и работата на подизпълнителите. Ще отстраняваме евентуално възникналите проблеми незабелязано от Вас и гостите Ви.

Ние можем да Ви спестим всички нерви, излишен стрес, лутания, време  и притеснения относно реализацията и организирането на Вашето сватбено тържество. Доверете ни се за  цялостната организация на Вашата сватба и  бъдете сигурни, че тя ще бъде перфектна.