За нас

Сватбена агенция Perfect Event WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  

се занимава с цялостна и частична организация на събития – от  сватби, частни партита до фирмени тържества, конгреси, конференции и др.  Не обичаме да говорим за себе си  за това говорят клиентите ни, които повече от 14 години ни се доверяват, избират и препоръчват. За да не сме гологословни  предпочитаме работата  ни сама да говори за нас.  Събитията ни се отличават със стилна и изискана визия. Следим тенденциите в дизайна, декорацията, модата и ще ви предложим актуални декорации, съобразени с локацията, бюджета, вкуса ви. За да се уверите в това разгледайте нашето портфолио.

сватбена агенция, организация на сватби

За себе си ще кажем – накратко:

Ние сме професионалисти и ще организираме вашето събитие така, сякаш го правим за себе си. Ще се радваме да ви опознаем, да разберем какво искате и харесвате, какъв е стилът ви, какви са очакванията ви. Съобразявайки се с индивидуалните ви предпочитания, ще предложим свежи идеи и нестандартни решения. Вършим работата си с любов, влагайки частица от себе си.  А да правим другите щастливи е нещото, което наистина ни удовлетворява и ни мотивира.

Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  – Планиране, организиране и  дизайн на вашето събитие, ИНДИВИДУАЛЕН подход.

Ще поемем всички отговорности и задължения, като обърнем внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално. Оставете отговорностите на нас. А вие се забавляйвате с гостите си.

сватбена агенция Пърфект ивент