За нас

Сватбена агенция Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  

се занимава с цялостна и частична организация на събития – от частни партита до фирмени тържества, конкреси, конференции и др.  Ние не обичаме да говорим за себе си  за това говорят клиентите ни, които вече 13 години ни се доверяват, избират и препоръчват. За да не сме гологословни  предпочитаме работата сама да говори за нас.  Събитията ни се отличават със стилна и изискана визия. Следим тенденциите в дизайна, декорацията, модата и ще ви предложим актуални декорации, съобразени с локацията, бюджета, вкуса ви и в замисимост от впечатлението, което искате да оставите у гостите си. За да се уверите в това разгледайте нашето портфолио.

За себе си ще кажем – накратко:

Ние сме перфекционисти в работата си и ще организираме вашето събитие така, сякаш го правим за себе си. Нашата философия е да ви опознаем, да разберем какво искате, какво харесвате, какъв е вкусът ви и стилът ви… Съобразявайки се с индивидуалните ви предпочитания, ще ви предложим свежи идеи и нестандартни решения. Вършим работата си с любов, влагайки частица от себе си.  А да правим другите щастливи е нещото, което наистина ни удовлетворява и ни мотивира.

Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  – Планиране, организиране, контрол, дизайн и оформление на вашето събитие, ИНДИВИДУАЛЕН подход.

Ще поемем всички отговорности и задължения, като обърнем внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално. Ние ще превърнем всяко събитие в стилно и изискано тържество. А за вас остава само да се забавлявате с гостите си.