Защо да наемем сватбена агенция

Защо ми е необходима сватбена агенция след като аз мога да се справя сама?!

Днес има изключително много информация, която е на един клик разстояние. Рекламни сайтове, мнения по форуми, фейсбук страници, блогове с полезна информация, онлайн консултации, галерии с идеи. Организирането  и планирането на сватбата може да ви се струва лесна задача и нищо чудно да се запитате: Е  да, може и да можете, но може и да  не можете… А поема ли ви се този риск?!  Защото сватбата може да стане страхотна, но може да се окаже и пълен провал. Планирането на подобно събитие е съвкупност от много елементи, има много напрежение и стрес. И не е за всеки. Затова, най-добре е да се доверите на професионалисти и да наемете сватбена агенция.

Да наемеш най-добрите специалисти в бранша не е гаранция за успеха на една сватба. Едното няма нищо общо с другото.  За една перфектно организирана сватба е необходимо предварително проучване, планиране, правилно бюджетиране, менажиране, креативност…  И всичко това трябва да бъде ръководено от някой – той е като диригент на оркестър, който да накара всичките отделни компоненти да работят хармонично заедно за да се получи едно прекрасно събитие. Или с други думи казано: правилно да се подредят всички елементи от пъзела, именно това прави една добра сватбена агенция.

Отговорностите на сватбената агенция (сватбения  агент) са много, но накратко могат да се обобщят така: планиране, подготовка, координиране, контролиране… Изцяло от вас зависи какви още задължения и отговорности  ще им/му поверите  и права ще им/му делегирате.  Но бъдете смели и решителни и делегирайте права… само така ще може истински да се забавлявате в сватбения си ден. Много хора бъркат декорацията с организация и наемат  сватбена агенция само за това. Декорацията е само малък елемент от организацията.

Сватбена агенция = Сватбен агент

Сватбеният агент не взема решения, той ви помага в избора. Сватбеният агент консултира, дава съвети, идеи… той е спойката между отделните елементи и подизпълнители. Търси и предлага различни варианти  докато вие сами изберете това което най-добре се доближава до представите ви за вашето си събитие и отговаря на бюджета ви.  Сватбеният агент е винаги насреща. Добър слушател е и притежава търпение в големи дози. С него може да споделите абсолютно всичко, което ви вълнува около сватбата вместо да разказвате в досадни подробности на бъдещия младоженец,  който изобщо не се интересува,  но за вас това е от изключителна важност. Сватбеният агент е вашата приятелка в процеса на планиране. Затова е изключително важно ВЗАИМНО да се харесвате и говорите общ език, а също и да му имате  доверие.

Накратко защо ви е необходим сватбен агент?! Ами много просто  – той е професионалист и специалист в областта си и може да ви спести много нерви, време, неудобства.  Сватбеният агент не е само сватбен агент, той е много повече.

Вашият коментар

*