мнения и отзиви

За нас, екипа на Perfect Event, обратната връзка на нашите клиенти е най-добрата оценка за отлично свършена работа.  Всеизвестно е, че мненията  на вече бивши клиенти са най-добрата реклама. Скромността отдавна не помага в бизнес средите, затова и ние искаме да се похвалим…

Споделяме с вас само част от думите, с които наши клиенти ни описват като една от най-добрите сватбени агенции в София.

Убедете се сами.


Миналата седмица използвахме агенцията за фирмено събитие и останахме очаровани! Петя и целият и екип бяха страхотни и се съобразиха с всяко наше изискване, независимо от изключително кратките срокове, с които разполагахме. Даваха ни съвети и ни помагаха да разберем всички аспекти. Бяха изключително търпеливи с нас и комуникацията беше толкова лесна и безпроблемна. А крайният резултат беше впечатляващ!

Градината, в която беше събитието, изглеждаше като от приказка, всичко беше безупречно и всичките ни гости бяха впечатлени!

Момичета, благодарим ви безкрайно❤️


Най-красивата бохо приказка ни сътвори Петя и нейния екип.

Благодаря ти за отдадеността и вдъхновението, с което ни озари! Благодаря ти и за любовта, с която превърна нашия сватбен ден в приказен! Във всеки един момент се чувствах спокойна, че организацията ще се получи перфектно, заради спокойствието, което излъчваш и което предаде и на нас. Пое абсолютно всичко: избор на диджей, фотограф, комуникация с хотела, декор, програма … всичко! Нямаше как да искаме повече от това, което получихме – перфектна уникална декорация, лично отношение и професионализъм. Такава си си Петя…перфектна, затова те избрахме за наш сватбен агент и приятел! Никога не спирай да превръщаш в приказка всичко, до което се докоснеш!

Сватба в бохоо стил


Петя не организира събитие, тя създава спомени…

Петя Вълкова - Пърфект ивентБулченски-букет

Всичко, от което имате нужда е не само любов, но и Петя.
Създава спомени за цял живот, че и за след това. В момента, в който ви види, тя знае какво искате и го знае по-добре от вас. Оставете я да го направи……дайте й свобода. Повярвйте ми, тя знае по.-добре дори от самите вас, какво точно ще е най-добре да се направи. Оставете я да ви изненада. Ние го направихме и не сбъркахме. Тя организира нашата сватба и рождения ден на съпругът ми…и всичко беше ТОТАЛНА ИЗНЕНАДА и за нас. Нямахме идея какво ни очаква, но това, което получихме, надмина дори и най-смелите ни очаквания. Музика, украса, цветя, букети, аксесоари,фотограф, храна, напитки, оррганизация…….Петя избра, организира и направи ВСИЧКО……и всичко беше ПРЕКРАСНО.
БЛАГОДАРИМ ТИ, ПЕТЯ!!!
Горещо препоръчваме сватбен агент Петя Вълкова и Пърфект Ивент на всички, които искат да имат незабравим ден и отлично организирано събитие! За нас вие сте най-добрата сватбена агенция в София!
Мария и Николай

We thank Petya for helping us with organization of our special day

планиране сватбаWe had around 4 months, guests coming from all around the world, and Petya managed to take care of everything and organized an unforgettable wedding that all of us really loved. She is very professional and knows everything and everyone you need!

Айля и Любен

Perfect Event сътвори мечтания от нас сватбен ден!

Здравей Петя,

Много е трудно в няколко изречения да бъдат събрани времето, усилията, идеите и емоциите, които ти вложи в организацията на нашата сватба. Нито за момент не сме изпитвали съмнение, че ти си правилният човек! Всеки твои съвет или препоръка бяха безпогрешни, радвам се, че се вслушахме в тях. Благодарим ти, че беше с нас през тези 5 месеца и че Perfect Event сътвори мечтания от нас сватбен ден!

С огромна благодарност, Севделина и  Васил


Благодаря за професионализма и сериозното отношение

Здравей Петя,

На първо място искам да ти благодаря за професионализма и сериозното отношение, което вложи, за да направиш този ден един от най-хубавите и щастливи в живота ми! Също така за това, че успя да издържиш всички мои настроения и всички промени, които те накарах на направиш, някои от които в последния момент 🙂

Страшно много се радвам,че избрахме точно теб, защото крайния резултат беше НЕВЕРОЯТЕН!!! Нямам думи да опиша колко съм доволна и колко хубаво беше всичко! Благодаря ти и затова, че не се съгласяваше с всичко, което исках, защото нямаше да е толкова хубаво накрая!

сватбена агенция
Гостите ни бяха единодушни колко е красиво всичко и как всичко е изпипано до най-малкия детайл. Букетът и цветята бяха страхотни, надминаха очакванията ни, все още всички говорим за декорацията и колко хубава е била тя.

Отново искам да ти благодаря за всичко и за миг не съжаляваме, че избрахме теб и горещо ще те препоръчвам на всички мои приятели! Желая ти много успехи и продължавай все така с усмивка само напред!

С много любов Александра и Станимир


Здравей Петя,

Оценяваме колко много нерви и лутане ни спестиха твоите съвети – – това най-вече беше безценно за нас. Умееш да се разбираш с най-различни хора и макар да общувахме предимно в мейли, успяваше да вникнеш в идеите ни.

Пожелаваме ти занапред множество уханни и цветни сватби 🙂

Поздрави, Мони и Иво


Невероятната сватба

Скъпа Петя,

не знаем от къде да започнем с благодарностите за невероятната сватба, нашата сватба, която благодарение на теб и твоята страхотна организация, беше просто перфектна. Много сме щастливи, че се доверихме точно на теб. Всичко, което ни препоръча, локация, фотограф, диджей, фризюр, фолклорният състав, изпълни и често превиши нашите представи. Въпреки че не живеем в България, Комуникацията беше много бърза и точна. С теб говорихме на един език, и нашите идей допринесоха за прекрасната украса в ресторанта, да не говорим за букета, който се върна по случайност при тебе, хехе.

Благодарение на твоето спокойствие и перфектната подготовка, ние бяхме супер спокойни в деня на сватбата и се насладихме на всеки момент. И във всеки един момент имахме чувството, че всичко е под контрол, тъй като ти си на място. Честно казано, не мога да си представя, как други булки организират сами сватбите си, защото сватбен агент с твойте качества е просто незаменим.

1000 благодарности и от Карстен.

Целуваме те и те прегръщаме и до скоро!


Крайният резултат беше страхотен

Здравей Петя,

Първо искам да ти благодаря за професионализма и сериозното отношение, които вложи в нашето събитие. Нямам представа как щеше да е ако бяхме работили с друга агенция, но определено вие оправдахте очакванията ми и крайният резултат беше страхотен. Споменавам това, защото съм чувала много истории за договорено едно, получено съвсем друго и то все за много пари. Засега мога да ти споделя впечатления главно от работата ни преди сватбата, защото на самия ден нямах много възможност да видя какво сте направили 🙂

Спечели ме с това, че не искаше да се съгласиш с всичко, което искахме. Това показва професионалзъм и опит, който ние нямахме. Като цяло комуникацията вървеше гладко и се разбирахме с половин уста. Успя от малкото срещи с нас да усетиш какво очакваме и какво ще ни допадне. Мнението на гостите беше единодушно – колко е красиво, колко е детайлно, колко е празнично. Смокините и гроздето също ги уважиха…за десерт 🙂 Благодаря ти, че до последно съгласува с мен всички подробности.  Бъди сигурна, че от моята уста винаги ще получиш препоръка.

Благодаря ти отново, че направи сватбата ни толкова красива 🙂

Поздрави и успех с всички начинания, Ани


Благодарим на човека и професионалиста Петя…

Петя, за нас сватбеният ден беше един дълго чакан момент, който Петя спомогна да се превърне в един незабравим ден. Благодарим ти, че беше неотлъчна част от нашия празник, за цялото внимание и помощ, която ни оказа и за това, че мислеше и действаше вместо нас и спомогна да бъдем спокойни и усмихнати и успяхме да се насладим на нашия ден. Благодарим за търпението, за съветите и за цялата организация от самото начало до края. За декорацията дадох цялото си доверие и за момент не съжалявам за това. Букетът и прекрасните цветя на масите надминаха очакванията ми и са нещо, за което хората продължават да говорят, което е едно доказателство, че сте наистина перфектни в това.

Радвам се, че те познавам и благодаря за всичко!!!!!!!!!!!!!!

С много любов от сем. Александрови


С Петя ни срещна случайността, нямах референции от първо лице. Срещнахме се в самото начало, разказахме за себе си, за това каква сватба си представяме, каква искаме да е нейната роля…. Изготви бюджет, на база на този първоначален разговор, който варираше в много тесни граници. И започнахме да работим заедно! Тя изготви план за действие – даде ни референции за оператор и DJ, които се оказаха истински находки smile emoticon Успя да пречупи мисленето си, спрямо нашето и това което ние си представяме. Помогна ни да спрем някъде по средата между това, на което МНОГО държим и това на което НИКАК не държим, за да се получи точно каквото трябва. Съдейства ни при осъществяването на нашите идеи, помогна със свои. През цялото време държеше нещата под контрол….дори когато ние бяхме твърде заети, за да имаме време за сватбата. А това, че в сватбения ден, не мислихме за нищо, защото имаше кой да го прави вместо нас, си беше безценно. На моменти я чувствах като добър приятел, в други като строгата учителка, която ми казва какво да правя wink emoticon kiss emoticon . Благодаря за търпението, с което подходи към нас. Ето публично си признавам, че ако се бях доверявала повече, щях да си спестя много главоболия !!! Така в крайна сметка за 4 месеца се получи сватба – стилна, изчистена, с внимание към детайлите, която да описва нас самите. Сватба точно каквато искахме smile emoticon Петя, благодаря ти от свое и от името на Христо, за старанието и професионализма smile emoticon.

Благодаря ти за ангажираността, към всичко и всички в деня на сватбата. Наистина не ни се наложи да се притесняваме за нищо. Което предвид това, какви Монк-овци сме….е огромна твоя заслуга !!! преди това се тревожех за храната, за настаняването, за организацията…..за всичко. А на 20-ти просто се събудих, пуснах се по течението и всичко беше наред. Съветите ти често бяха много на място и много ценни. Благодаря ти за многото мейли и срещи, които ми даваха усещането, че всичко е под контрол. Това, че успя да намериш златната среда между нещата на които много държахме и тези, на които не държахме /храната се оказа важно нещо 😉 Букетът  ми беше много красив и аранжировките бяха супер….цветята бяха у-ни-кал-ни. Развивай тази своя страст Всички направиха комплимент за тях. Исках ги точно такива… Усещането ни в момента с Ицо е само по себе си похвала. Супер доволни сме от крайния резултат.

Моника и Христо


Всичко се получи оригинално и различно, точно така, както го пожелахме, благодарение на екипа на Perfect Event. Специални благодарности и адмирации към теб, Петя, за професионалните съвети, за търпението и позитивността, с която ни зареди. С твоята компетентна помощ ти ни спести време, което отделихме за други неща при организацията на празника и най – важното бяхме сигурни и спокойни, че ще се осъществи перфектната сватба, за която младите мечтаеха. На 25 април 2015 година се получи една невероятно уютна и същевременно празнична пролетна приказка, от която освен ние, останаха очаровани всички наши гости и приятели. Много малко хора могат да те разберат и да влязат точно в твоя стил и изискване, но ти Петя го можеш и го направи по най-елегантния начин. С три думи – разбихме всички клишета. Сега когато гледам албума се просълзявам от радост, спомени и удоволствие. Голямото семейство Георгиеви желае на целия екип на Perfect Event много здраве и любов, любов, която да раздавате и да правите хората щастливи и доволни.

Дора Георгиева


Искам да споделя, че организирането на сватба от 1000+ километра не е невъзможна задача, когато има хора като Петя 🙂

Петя, аз и Митко ти благодарим, че се погрижи за абсолютно всеки детайл и направи нашия празник наистина незабравим.

Благодарим ти за професионализма, коректното отношение, страхотната организация на всичко, невероятната украса 🙂

Perfect Event rules 😉


Искам да изкажа моите благодарности на Петя и на Perfect Event за страхотната работа по украсата на ресторанта за сватбата ни! Петя надмина очакванията ни с прекрасни аранжировки както на сватбената ни маса, така и на масите за гости и всички бяха много впечатлени от красивата и романтична обстановка, която се създаде!

Роси Иванова


Скъпа Петя, С Мартин искахме да благодарим на теб и целия екип на Perfect Event  за прекрасната декорация, която ни очакваше в ресторанта, за живите цветя в букета, изящните гривни и бутониерите за гостите, които направиха празника ни много колоритен и красив! Получихме редица комплименти за стилната и елегантна сватба. Колективът Ви си знаеше работата и спести на нас, нашите родители и приятели много време (а времето е пари) и предпразнични грижи. Получихме отлично съотношениe между цена, качество и добро настроение. Помогнахте ни да усетим празника в цялата му пълнота. Решенията в декорът издаваха вкус и стил, находчивост и въображение. Подобно на останалите компоненти на събитието, бяха творчески, изненадващи, свежи и красиви. Аранжировките създаваха усет за уют, комфорт и празничност. Създадохте за нас перфектната украса и оформление с цветя, огледала и много запалени стилни свещи. Нищо не беше случайно! Всеки детайл имаше смисъл!

Не спирайте да създавате щастие! Желаем ви успех в това, което правите и много вдъхновение!

сем.Иванови


„Follow your heart“ беше нашата сватба с Ян:) И ние сме много щастливи че послушахме сърцата си и се доверихме на Perfect Event. Пожелавам на всяка бъдеща булка да изпита тръпката и щастието, което аз усетих когато видях украсения ни ресторант:) Беше приказно красиво! Огромно благодаря на Петя, за професионализма, съветите и затова че осъществиха всичко което пожелахме прекрасно. Никога няма да забравя и помощта и спокойствието което ми даваше по време на сватбата:)
Поздрави от Антверпен!
 
 

Скъпи Perfect Event искам да си призная че съвсем случайно попаднах на вас . Но още от първата среща разбрах че сте професионалисти и ще направите нашия сватбен ден неповторим , и не се излъгах вие ми показахте че сте не повторими . Искаме от все сърце да ви благодарим за прекрасния празник които сътворихте за нас и нашите гости !!! БЛАГОДАРЯ ТИ ПЕТЯ направи нашата сватба по- красива и от мечтите ни . Пожелавам ти много професионални успехи и още по красиви творения ти правиш хората истински щастливи 🙂

сем. Балдеви
 
 

Здравейте, мили приятели от Perfect Event!

От сърце искаме да благодарим за невероятния празник, който създадохте за нас в нашия незабравим ден! Специален е начина, по който успяхте да почувствате нашите очаквания и да ги пресъздадете в неповторима феерия от нежност и емоция! Пожелаваме Ви дългогодишно творческо вдъхновение, тъй като вие създавате изкуство и карате хората да се чувстват специални! На добър час! П.С. Петя, определено няма да спираме да следим красотите, които сътворявате и тайничко да въздишаме на всяка ваша приказна идея…

С признателност: Милла и Васко Караиванови


Здравей Пете,

Първо искаме да изкажем едно ОГРОМНО благодаря за цялата помощ около организацията на сватбата. Всичко беше повече от префектно !!! Толкова много хора ни поздравиха за цялостната организация и украса в ресторанта, че просто не е истина. Заслугата е изцяло твоя.

Поздрави и целувки от нас

Виолина и Добромир


Скъпи Петя и Perfect Event, благодарим ви, че бяхте част от нашата мечта и че ни помогнахте тя да се осъществи. Благодарим, че се погрижихте за всеки малък детайл, че направихте всичко перфектно, не сме си и мечтали да бъде по-идеално от това, което целият екип сътвори. Благодарим за съветите и за всеки път, когато не се съгласяваше с нас и даваше правилното решение . Всичко беше така прекрасно и незабравимо, не ни се искаше да свършва. Петя, благодарим ти, че беше неотлъчна част от нашия празник, за цялото внимание и помощ и за всички малки изненади, които са останали скрити за нас и решени от теб. Благодарим ти, че се съгласи да бъдеш нашия Perfect сватбен агент. Благодаря ти, за прекрасните божури по никое време (все още не мога да повярвам ), които направиха сватбата ни още по-романтична и приказна. Благодарим ти за всеки един съвет, който помогна да направим една мечта реалност!

Благодарим ви Петя и Perfect Event и не спирайте да правите най-перфектните сватби, Или и Васко

P.S. Надяваме се да се виждаме и за напред по други радостни поводи и събития


The decision to use Petya’s services and professional experience was one of the best decisions we made regarding our wedding celebration! She took all the stress away. We really could not have organised our wedding without her! She welcomed all our ideas and gave stunning recommendations. She made wedding planning seem easy. She supported and guided us throughout the entire process of selecting styles, photographer, DJ, and everything else needed for a perfect wedding. Everything was so incredibly beautiful, so well put together and professionally made. We were so impressed by everything! It was like a fairytale! We still receive compliments on the gorgeous decoration and the amazing organisation. Words cannot express how grateful we are for all the efforts and creativity Petya put into our wedding. We could not have wished for a better one!

Greetings, Scott & Katya


Благорим ти Петя, че организира нашия Perfect Event! Мина повече от месец, а ние не спираме да разглеждаме снимки и да си говорим за сватбата Емоцията от красивите моменти не отминава и продължава да ни зарежда всеки ден. Първоначално ни очарова хармонията и артистичната атмосфера в офиса ти, след това – идеите и креативността ти, а накрая изпълнението надмина очакванията ни. Допадна ни искреността ти, чувството за хумор и спокойствието с което ни съветваше и насърчаваше. Това, което най-много ме впечатли, е че ни усети и темата на сватбата, както и украсата ни паснаха на 100% като стил, настроение и цветове. Не спирайте да сбъдвате мечти!

It’s mint to be Ирина и Виктор


Наричам ви Приятели, защото още от първата ни среща вие се превърнахте в такива за нас;) Благодарим ви! За идеите и перфектното им изпълнение и за това, че се погрижихте за всеки мъничък детайл. За прекрасните аранжировки от цветя, за които всички все още говорят. За препоръките и напътствията. За страхотния DJ. За това, че ни позволихте да се включим активно в подготовката на декорацията и да реализираме всяка своя мечта. За подкрепата и насърчението, от което имахме нужда, когато всичко вървеше наопаки. Вие сте истински таланти в това, което правите! Най-доброто решение, което сме взимали някога с моя съпруг е да се оженим:) Второто ни най-добро решение е че избрахме да се доверим на Perfect Event! От младоженците, които се влюбиха…първо един в друг, а после в своята сватба

Ани и Тишо


За най- перфектната сватба са нужни Perfect Event и Милена! Уникална си Миленка!!!!!!! Перфекционист, който се съобрази с всеки булченски каприз, направи най-неповторимата украса, справи се с всяка „неочаквана изненадка“, която се появи през деня и нито за миг не позволи да се чувстваме притеснени или изнервени! Благодарим!!!! Perfect Event – името Ви е напълно оправдано и предвид, че Ви го казва една капризна булка, можете само да се гордеете!!!! Уникални сте! Имахме повече от перфектна сватба с прецизно внимание към всеки детайл! Безкрайни благодарности към Милена, която успя да удовлетвори всички булченски изисквания и да се справи с всички „изненадки“, които се появиха! Ако искате перфектната сватба, трябва единствено да имате Милена за сватбен агент! Благодарим!

Пламена и Краси


Петя, Благодарим ти за всичко!

Беше прекрасно – красиво и помислено за всичко! Бях спокойна и това е много важно за мен! Благодаря!

Ася и Георги


Choosing Petia as our wedding planner was our best election: easy going, efficient, well connected… She helped us to organise a wedding in Sofia when we live in Spain and in 5 months everything was arranged! Amazing! And her floral arranges were so beautiful and cheerful!!! The best day of our lifes! Thank you Petia!

Paula and Tiho


Каня се да пиша тук отдавна, но все не намирах точните думи…Не за друго, скъпа ми приятелко, а защото както ти не можеше да ми направиш пробна маса, за да ни изненадаш безкрайно и за теб беше важно да ни поднесеш несравнимата емоция, така аз не можех просто да ти напиша: “Благодарим ти, беше прекрасно…Бля-бля”…. Сега обаче почвам и това е :)…

Напоследък разни познати и приятелки, почнаха да ме разпитват за подготовките за сватбите им, тогава аз така се развълнувах и спомних тези най-прекрасни дни в живота ми… Естествено, че първото, което правя е да те препоръчам с 2 ръце и 2 крака :)) .Сещам се колко се бях отчаяла преди срещата с теб, че няма да има човек, който да ни усети и който ще ни принуди да сложим коледни лампички по масата си (ЗА БОГА!!!) Така беше, докато в онзи студен ден, в едно кафе на Попа те срещнахме. На 15та минута, след като обмислях как да се сдобия с прекрасния дървен пръстен на ръката ти, ми стана ясно, че намерихме нов приятел и човека, на който да поверим най-важното събитие в живота си! Отам нататък не просто започна подготовката на сватбата, а се постави началото на прекрасно приятелство. Липсваше ми, когато не се виждахме съботите или когато нямах емайл с поредните неустоими, креативни идеи. Макар това да беше многоо рядко. Такава приказка сътвори за нас, че още ни е трудно да се осъзнаем, и да повярваме, че беше истина. Не знам дали ще ми повярваш, но с Роми се шегуваме понякога дали не се разведем само и само, за да направим пак сватба :)) Е с това, мила моя, не знам дали друга агентка може да се похвали, а то е наистина благодарение на теб!!! Толкова много те обичаме и благорадим, но ти много добре го знаеш. Всичко беше повече от идеално, а аз имах доста луди моменти, не знам как не откачи покрай мен и ти 🙂 Не само това, а седя дни преди сватбата дори посред нощ да ме успокояваш, което никога няма да забравя. Е сега е мой ред да те подкрепя и да ти кажа, че безспорно си най-добрата, че се възхищавам на работата ти и се надявам още дълго да подаряваш на хората идеите си, магията си и подкрепата си!!!

Много те целувам

Диди Ел-Дайе


Здравей мила Пете,

ако ти кажа Благодаря за това, което сътвори специално за нашия ден, ще прозвучи твърде банално. Ти успя да превърнеш всичко около нас в приказка, всяко цвете, всяка тапа и бутилка вино бяха на мястото си и сякаш ни крещяха: Забавлявайте се, това е вашия ден!!!! Извинявай за почти 40-те мейла, които си разменихме през последните месеци, но просто е удоволствие да се говори с теб! Ти успяваше да прочетеш мислите ми преди да съм ги изрекла и след това всичко поемаше своя натурален път. Дълго ще се говори за този рустик-шик стил, който създаде! Гостите бяха в екстаз, нямаше детайл, за който не беше помислено, и още повече, който да не напомня по някакъв начин за темперамента и характера на младоженците! Изненадите, които беше запазила за нас в ресторанта надхвърлиха очакванията ни. Удоволствие е да се работи с теб, винаги прецизна, точна и отзивчива, а креативността и усета ти за красота допринасят за онзи неповторим стил, с който може да се похвали само Perfect Event. Не мога да пропусна и всички твои партньори, които допринесоха нашия ден да бъде наистина незабравим! Благодарим ВИ!!!

сем. Малинките

 


Здравей, Петя

Много благодарим за оригиналните ти идеи и прекрасното изпълнение! Ние и гостите ни харесахме много твоята интерпретация на тема пътуване, изненадите, които ни беше подготвила и цялостната обстановка, която беше създала в ресторанта! Благодарим на теб и на екипа ти за идеите, съветите, старанието, незабравимия букет и разбира се за крайния резултат – една красива, изискана и оригинална обстановка!

Поздрави, Ради и Весо :)))


Пете, благодарим от сърце за помощта, съветите и прекрасната декорация, която направи за нашия сватбен ден! Все още чуваме невероятни отзиви за оригиналната декорация, която съобрази изцяло с нашите желания, но и добави допълнителни акценти от себе си.

Цвети


Петя, едно голямо благодаря! Невероятна украса и настроение, а букетът е толкова красив на снимките, че чак се чудя как си го дадох. Страхотни сте и продължавайте все така да творите красоти и да радвате с творческия си и енергичен дух!

Прегръщам те! Камелия Тодорова


Огромни благодарности за невероятния ден и за цялата помощ която ни оказа. Останахме очаровани от украсата и оригиналните идеи по всеки от детайлите. Букетът беше невероятен и се надявам да остане дълго време такъв (опитвам се да си го направя на хербарий, просто не ми се разделя с него;)) Продължавай все така смело с идеите напред и пожелаваме поне толкова усмихнати и доволни младоженци, като нас;)

Поздрави, Ели и Ицо


Здравей Петя, благодарим ти за перфектната организация!

Всичко беше прекрасно изпипано, аранжирано и много по-хубаво отколкото си го представяхме. Успя изцяло да вникнеш в идеите ни и да ги доразвиеш като истински префекционист, накрая имах чувството че ме разбираш и без думи. Всички гости бяха въэхитени от декорацията и заявиха че не са присъствали на по-красива и стилна сватба.

Благодарим ти, че направи този ден незабравим за нас.

Невена и Станимир


Благодаря ти, Петя, за всичко, което сътвори на нашия специален ден. Украсата беше точно така, както винаги сме си представяли – нежна, пролетна и стилна. Личеше, че е направена специално за нас, а не просто поредната еднаква декорация. Всичко беше така красиво – свещите с дантела (запазих си няколко), декорацията с цветя, къщичката за пари и книгата, шампанското – изпипани до най малкия детайл. Яд ме е, че във вихъра на купона забравих да си запазя от номерата на масите – бяха страхотни! Изнесеният ритуал беше приказен. Всичко бе така добре съчетано с интериора на хотела – получи се истински красив момент, който ще помним винаги. За нас беше голямо удоволствие да работим с теб – комуникацията се получаваше много лесно и приятно – сякаш знаеше какво искаме още преди да сме го казали.

Oще веднъж благодаря – всичко беше Перфектно!

Мила и Жоро 🙂


Здрaвейте Пърфект ивент… искаме да  благодарим за помощта при организирането на нашата сватба. Мислим, че се получи страхотна сватба! Украсата в ресторанта беше чудесна, цветята и букетите великолепни (така, както си ги представях!), а сватбената програма много добра и забавна! Гостите ни много харесаха музикалното оформление и как Dj-я води ритуалите, както и невероятното изпълнение на фолклорната програма! Видеооператорът и фотографът се справяха отлично и с нетърпение чакаме да видим видеото и снимките, когато станат!

Поздрави Виолета и Емил


Здравей Петя,

Извинявай, че не писахме по-рано. Благодарим  за прекрасното отношение, за това че нямаше детайл от нашата сватба, който да не е перфект. Всичко беше прекрасно, пролетно и с настроение. Гостите ни бяха възхитени от страхотната комбинация – лилаво и жълто. Бъдете винаги така мили и всеотдайни.

Специални поздрави, Боряна и Владимир


Благодаря на Петя за стилната украса на сватбата ни. Наистина нямаше нещо, което да идва в повече. А арката беше страхотна!!!

Поздрави Меги


Пърфект ивент, вие сте перфектни не само защото правите всичко перфектно, а и защото чувството за перфектност остава завинаги!!! Много поздрави!!! Уникални сте!!!

Криси


Здравей, Петя,

Отне ми известно време, но искам да ти благодаря за хубавата украса на сватбата ни (25.09) и прекрасния букет. Пожелавам ти всичко най-хубаво в професионален план и в личен 🙂

Поздрави, Милена


Най-добрите! Няма какво повече да се добави.

Василена


Perfect event, yкрасата беше страхотна, а за букета просто нямам думи – точно така си   ги представях! Много благодаря! Благодаря и за пожеланията и всичко най-хубаво  на фирмата – супер сте :)!

Мая


Сърдечни благодарности на Perfect Event за романтичната обстановка, която създадоха на нашата сватба. Страхотни сте:)

Много целувки 🙂

Калина


Бихме искали да благодарим от все сърце специално на Петя и на сватбена агенция  Пърфект ивент за изключителния професионализъм, невероятната работа и помощтта, която ни оказаха в продължение на много дълго време, а и от растояние. Очаровани сме, ние и нашите гости от всичко – невероятната украса и всичките перфектни професионалисти, с които работите!!! Радваме се много, че се доверихме имено на вас. Да не говорим, че имаше и страхотни изненади! Много успехи за напред и още много все такива прекрасни сватби!!!!

Криси и Алфонсо


Eдно огромно Мерси на Пърфект ивент!

Петя, всичко беше уникално красиво… като в приказка! Благодарим ти за търпението, за помощта, за идеите и най-вече за разбирането. Всичките ни гости бяха изключиетлно впечатлени, някои казаха, че е толкова красиво, че сериозно се замислят за сватба. Сигурни сме, че ще се обърнат към вас :))

Ели и Ставри


Наехме сватбена агенция  Пърфект агент буквално месец преди сватбата след като тотално се отчаяхме от агенцията, с която почти година уточнявахме до най-големи подробности всичко около сватбата. Благодаря на Петя и Милена, че се справиха толкова бързо и професионално. Всичко беше изключително красиво,  перфекто организирано. Погрижиха се за всеки детайл. И най-важното приеха ме с толкова разбиране и човечност  в момент, в който тотално се бях отчаяла и бях почти пред нервна криза. Нито за миг не съжалявам, че рискувах и реших да сменя агенцията в последния момент. Съжалявам само, че не попаднах първо на вас, а изгубих толкова време и нерви… Вие не сте просто перфекти, вие сте най-добрите!!!!!

Румяна


Ние сме очаровани от наистина перфектната организация на нашето най- голямо събитие досега, а именно нашата Сватба. Искаме да изкажем огромните си благодарности на Петя, която се погрижи за всеки един детайл от украсата на ресторанта, и наистина ни накара да се почувстваме като на някой далечен екзотичен остров. Комбинацията от световете беше страхотна, много свежа и създаваща настроение. Чувствахме се наистина перфектно, потопени в страхотната атмосфера на украсата, която се хареса изключително много и от нашите гости. Още веднъж: Благодарим ти Петя, че направи този момент незабравим за нас! 🙂 Много творчески и лични успехи на Perfect Event във всяко едно начинание!

Вела


Безкрайни благодарности за най-най прекрасната сватба на света 🙂 Даже моя мъж, който не обръща особено внимание на детайлите беше очарован. Милена и Петя, благодарим ви от сърце! Вие направихте празника ни още по-незабравим. За нас, вие сте най-най добрите :))

Милена и Стефан


Време е и ние да се включим!!! Вие сте уникални, искаме да ви кажем едно огромно Благодаря за тази невероятно красива сватба която направихте за нас, темата с лалета и кафе се получи толкова перфектно, че разбирам защо фирмата се казва “Perfect event”, защото всичко което правите е просто перфектно :):):) Желаем Ви само успехи и да радвате още много двойки със красивите неща които сътворявате:)

Целувки от нас Пепи и Цецо Маринови


Каквото и да напиша ще е малко… Това беше най-прекрасния ден в живота ми и само спомена за този ден ме кара да се разчувствам, което е доста нетипично за мен! Украсата беше уникална, дано си направила снимки и да ги видя във вашия сайт… Аз съм човек прагматик, и не обичам да се разтягам в думите. Но това е оценка 6+ относно акуратност и изпълнение на поетите от вас ангажименти. Не по – малко важен остава факта, че ми препоръча страхотни фризьор и гримьор, които дозавършиха сватбения ми ден. Специални комплименти от мен за тях… свършиха страхотна работа. Перфектната организация ми помогна да се насладя изцяло на нашия празник, да не се почувствам уморена въпреки бременността ми и дни след сватбата съм все още носталгично настроена, че дългоочаквания миг отлетя толкова бързо…

Още веднъж благодарим!!!

Много целувки от сем. Кирилови


Скъпи мои Perfect Event, най-накрая и аз се реших да напиша моето благодарствено писмо към вас, но все пак по-добре късно отколкото никога 🙂  Искам  да ви благодаря за това че успяхте да превърнете моята мечтана сватба в реалност и дори нещо повече направихте я по-хубава 🙂 Благодарение на вас аз се чувствах спокойна и уверена и успях да се насладя истински на моя сватбен ден. Специални благодарности към Петя за прекрасните идеи и решения, за перфектната координация и затова че винаги успяваше да ме разбере от половин дума. Не знам дали има нужда да пиша повече хвалебствия тъй като името Perfect Event е много точно и може да ви каже всичко 🙂

Благодаря още веднъж.

Много поздрави и целувки, Диляна Николова


Благодаря ви за безупречната организация, страхотния екип от фотограф, DJ, видеооператор, гримьор, фризьор и т.н., които ни препоръчахте. Декорацията бе повече от страхотна. Приятелките ми са възхитени. Радвам се, че всичко се получи много стилно, защото повечето агенции с които се виждах преди вас ми предлагаха тотален кич. Благодаря ви за спокойствието, което ни осигурихте в деня! Вие наистина сте перфектни!

Ралица


Perfect Event, страхотни сте!!! Само мога да ви кажа едно голямо „Благодаря!“ за това, което направихте за сватбата ни. Благодарение на вас тя беше толкова хубава-:) А украсата от слънчогледи беше страхотна-слънчева и същевременно стилна и …красива! Продължавайте да сбъдвате мечтите за една прекрасна сватба на все повече бъдещи булки!!! Вие го можете!!! Направо сега като гледам снимките и се радвам още повече, защото тогава не можаш да обърна внимание на толкова много детайли, които сега забелязвам 🙂

Еми


Искам специално да благодаря на любимата си сватбена агенция Perfect event. Изключителна организация, прекрасни идеи перфектно организирани, любезно и внимателно отношение… гостите ми са очаровани от красотата, която постигнахте.

Благодаря ви още веднъж.

Павлина


По препоръка на позната се срещнахме с Петя от сватбена агенция  „Пърфект ивент“ и спонтанно решихме да им поверим много от задачите, свързани с нашата сватба, за които търсехме професионално и компетентно съдействие. Агенцията ни помогна с много от елементите на сватбата, включително цветя и декорация, препоръки и преговаряне с подизпълнители (dj, фотограф и т.н.) и най-различни други неща, от които имахме нужда. В нажежените моменти, а такива неизменно има, Петя и Милена бяха до нас със съвети и помощ. В резултат, всичко, което ни трябваше беше на нужното място в нужното време, сватбата беше добре организирана и изключително красива. Останахме много доволни, и се радваме, че попаднахме на тях и им се доверихме. Освен това, гостите ни бяха много приятно впечатлени, и си го казаха, от което, естествено, ни стана още по приятно 😉 Препоръчваме ги с чиста съвест, и им желаем още много успехи, защото вършат чудесна работа!

Христо и Нели


Огромни благодарности на екипа на сватбена агенция  Пърфект ивент. Типично за българнина да оставя нещата до последния момент, ние прибегнахме до вашите услуги буквално няколко седмици преди сватбата. Когато вече толкова се притеснихме, че нищо по организацията не е свършено, само гражданското и ресторанта бяха налице, а оставаха 3 седмици до датата. С вещината на професионалисти вие не се стреснахте от краткия срок и поехте цялата организация във ваши ръце и с такава лекота успяхте да доведете всичко до прекрасен резултат. Очаровани сме от поведението ви и особения ви начин да ни накарате да се чувстваме специални и единствени, макар и да организирахте други сватби по същото време. Личи си, че работите с удоволствие и разбирате от това, което правите. Пожелаваме ви още много много доволни като нас клиенти, нетипични сватби. Много целувки и до следващата сватба, на която ще се видим.

Специални благодарности Борислава и Емил


Очарована съм от работата на сватбена агенция  Perfect event. Агенцията е сравнително нова, но работят с хъс, желание и амбиция. Aгентките им се вълнуваха заедно с мен 🙂  помагаха ми в кризисни според мен моменти…  Нямаше това бизнес отношение, така присъщо на другите агенции.  Това, че работиш това, което ти доставя най-голямо удоволствие и едновремено с това те бива в него е най-голямото предимство, което имат Милена и Петя 🙂 Благодаря, че направихте сватбеният ми ден приказен :))

Невена Стоянова 🙂

за сефте се подписвам с новата си фамилия :)))))) хи хи хи


Благодаря ви за това, че осъществихте мечтата ми да имам сватба като по филмите, за това че поехте всички отговорности, а мен ме накарахте да се почувствам като принцеса. Пърфект ивент, вие наистина сте перфектни!

Целувки Станимира


Perfect Event, благодарим ви за всичко което направихте за нас, за спокойствието, което ни осигурихтев в нашия сватбен ден, за перфектната организация, красива декорация, за това че ни изтърпяхте капризите (най-вече моите :))). Вие сте най-добрите!!!

Ивайла и Димитър


Мили приятели, благодарим от сърце, че се ангажирахте с нашата първа и последна сватба!!! :)) Благодаря Ви и за това, че доведохте събитието ДО КРАЙ! :), защото в такива емоционални моменти, като нашия, човек няма нито времето, нито спокойствието да мисли и се занимава с всички организационни въпроси. За това трябва да се довери на професионалисти. Вие помогнахте да се оженим спокойно, без главоболия и най-важното, да усетим атмосферата около собствената си сватба.