PERFECT EVENT

Цялостна организация на сватби и други специални събития

Ние ще се погрижим за мечтаната сватба или специално събитие,а вие ще се насладите на преживяването.

Ние от Perfect Event се грижим за подготовката, вие се наслаждавайте на празника!

Индивидуални сватбени визии и отлична организация

Ако мечтаете да сте спокойни в сватбения си ден и да нямате други ангажименти и отговорности, освен да се забавлявате с гостите си…

Ако искате вашата сватба да бъде стилна, елегантна и красива, така както на вас ви харесва… или просто да бъде различна… да носи вашия почерк и стил…

Ако имате нужда от сватбен агент, който да ви дава професионални съвети по време на цялата организация, планиране, разпределяне на бюджет… то Perfect Event е вашата сватбена агенция.

Нашите услуги

за вашата мечтана сватба или специално събитие

Цялостна организация

На вашата мечтана сватба

Доверете ни се за  цялостната организация на Вашата сватба и  бъдете сигурни, че тя ще бъде перфектна.

Частична организация

На вашата мечтана сватба

Ние можем да ви предложим частична помощ в сватбената организация, ще ви  дадем насоки и съвети. 

Сватбен координатор

за вашата мечтана сватба

Сватбеният координатор е феята с вълшебна пръчица, която отстранява проблемите без да сте разбрали за тяхното съществуване. 

Тематични сватби

и сватбени декорации

Услугите ни са индивидуални, съобразени с вашия вкус, стил, харесвания и бюджет. – за една уникална и различна сватба според Вашите желания. Сватбена декорация, вдъхновена от вашата история, пречупена през нашето креативно мислене, усет за естетика и опит.

специални събития

за вашeто страхотно парти

Корпоративно събитие, коктейл, пресконференция, семинар, спонсорирано събитие или лежерно парти с колегите със или без специален повод…

 Ще се съобразим с индивидуалните ви предпочитания, ще ви предложим свежи идеи и нестандартни решения – тема, сценарий, оригинални дизайнерски решения относно сватбената декорация на ритуалната зала, църквата, ресторанта, поканите, подаръците за гости. 

От опит знаем, че планирането и организирането на специални събития не е лесна работа. Нарочно ги наричаме специални, защото както за вас, така и за нас всяко събитие изисква специално внимание. 

защо сме различни?

С какво сме различни от другите сватбени агенции?

Ние работим с най-добрите професионалисти в категориите си

Ще ви предоставим възможността да изберете с кой точно да работите – няма да налагаме предварително избрани от нас екипи.

Сватбите ни се отличават със стилна и изискана визия

Не работим с изкуствени цветя, балони, лампички, не прекаляваме с воалите… Следим тенденциите в дизайна, декорацията, модата и ще ви предложим актуални сватбени декорации, съобразени с локацията, бюджета и вкуса ви. Сватбената декорация е само един от акцентите в сватбения ден.

Не правим сватби по калъп

Стремим се всяка сватба да изглежда различно и да има собствено излъчване като това на самите младоженци. Ние се вдъхновяваме от вашата история.

Ние не таксуваме срещите с Вас – за нас те са приятно прекарано време.

Ще се видим с Вас колкото е необходимо, за да се опознаем взаимно и разберем вкусовите ви предпочитания… при това напълно безплатно.

доволни клиенти

Какво казват за нас?

сватбена агенция Пърфект ивент
посетете ни

София, кв. Изток,
ул. Райко Алексиев
/с предварителна уговорка/

контакти

0884 740 207

office@perfectevent.bg