BOHO WEDDING

  • Сватба в бохоо стил

БОХО СТИЛЪТ Е СВОБОДЕН ДУХ И ЛЕКОТА

Стилът бохо не поставя рамки, точно затова се характеризира с голяма свобода.. Ако трябва да определя стила с една дума…  то бохо е свобода! Не случайно Бохо е топ тенденция в сватбената декорация вече няколко години, а както се очертава и през 2023.


Бохо сватбата на Анна и Бойко премина в тесен семеен и приятелски кръг. Още от самото начало сватбената декорация, а и цялостната визия на сватбата беше решена в “бохо стил” (bohemian style). Без излишни формалности, организацията започна с лежерна подготовка и кратък дъжд, за да върви по вода на младото семейство… Изградихме дансинг, монтирахме осветление тип звездно небе, постлахме килими за повече уют, разхвърляхме възглавнички по тревата, създадохме кътове за релакс… подготвихме коктейли за отлично настроение…  С много усмивки и неподправени емоции, всички се насочиха към изнесения ритуал, който се проведе в преобразената градина на комплекса.  А партито продължи до ранни с  много смях,  танци, и интересни провокации към гостите от страна на младоженците.

Ако искате сватбата ви да носи усещане за безгрижие и лежерност, далеч от официалното и строгото, то тогава бохо определено е вашият стил. Сватба стил „Бохо” ще донесе енергия на непринуденост и волност на вашето събитие и ще му придаде доза артистичност. Осмелете са да бъдете бъдете бохеми. Ние, екипът на Perfect Event WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT ще ви помогнем и в най-малките детайли.

изнесен ритуал в бохо стил изнесен ритуал в бохо стил изнесен ритуал в бохо стил  бохо стил изнесен ритуал в бохо стил сватбена арка в бохо стил изнесен ритуал в бохо стилбохо стил булченски букетбохо стил булченски букет бохо стил

Реализирахме тази бохо сватба с помощта на любезните домакини от  Saint George Palace, Банско https://saintgeorgepalace.com/bg/

 

Тази бохо сватба нямаше да се случи без специалното участие на:

фото – Тихомир Йорданов https://yordanovphotography.com/

музикално оформление – Иван Матев / супер Любо https://www.facebook.com/supermatev

флористика и дизайн –  Perfect Event WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT

дизайн печатни материали Цветомила Станчева https://www.facebook.com/TsvetomilaStanchevaWeddings/

оборудване под наем, дансинг и осветление – Мериан рентал https://www.meriancenter.com/