За нас

ние

Сватбена агенция Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  се занимава с цялостна и частична организация на събития – от частни партита до фирмени тържества.  Ние не обичаме да говорим за себе си и да изтъкваме какви сме и  кои сме… за това говорят клиентите ни, които вече 9 години ни се доверяват, избират и препоръчват. За да не сме гологословни  предпочитаме работата сама да говори за нас. Затова разгледайте нашето портфолио.

За себе си ще кажем – накратко:

Ние сме перфекционисти в работата си и ще организираме вашето събитие така, сякаш го правим за себе си. Нашата философия е да ви опознаем, да разберем какво искате, какво харесвате, какъв е вкусът ви и стилът ви… Съобразявайки се с индивидуалните ви предпочитания, ще ви предложим свежи идеи и нестандартни решения.  Вършим работата си с любов, влагайки частица от себе си.  А да правим другите щастливи е нещото, което наистина ни удовлетворява и ни мотивира.

 

Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  – Планиране, организиране, контрол, дизайн и оформление на вашето събитие, ИНДИВИДУАЛЕН подход.

Ще поемем всички отговорности и задължения, като обърнем внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално. Ние ще превърнем всяко събитие  в стилно и изискано тържество. А за Вас остава само да се забавлявате с гостите си.