Тематични сватби и сватбени декорации

За уникален дизайн на Вашата Сватба – Perfect event  разработва индивидулани концепции за  сватбена декорация

Ние не предлагаме готови пакети, защото смятаме, че така всички сватби изглеждат еднакви. Услугите ни са индивидуални, съобразени с вашия вкус, стил, харесвания и бюджет. – за една уникална и различна сватба според Вашите желания. Сватбена декорация, вдъхновена от вашата история, пречупена през нашето креативно мислене, усет за естетика и опит.

Ние обичаме работата си и я вършим с лекота. Дългогодишният ни опит и многобройните реализирани проекти ни дават самочувствието че го можем. Спокойствието, което излъчвате и усмивките на лицата ви  в сватбения ви ден ни удовлетворяват и стимулират да продължаваме да го правим. Декорациите ни се отличават с характерен почерк, съобразен с индивидуалността на нашите младоженци. За нас всяка сватба е отделен проект и влагаме сърцето и душата си в нея. Затова и декорациите ни са различни – защото вие сте нашето вдъхновявате, защото сватбата носи вашето усещане за красота и стил, сътворени от ръцете на нашия екип.

Обръщаме внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално.

Ние следим актуалните тенденции и можем да ви дадем насоки и свети относно декорацията. Ако сте традиционалисти обаче – не се отчайвайте – класиката винаги е на мода. Екипът на  Perfect Event може да я направи зашеметяващо различна като разработи концепция за украса в  нетипични цветови комбинации, които подхождат на натюрела ви. Ето само няколко предложения: тъмно синьо и оранжево,тюркоаз и червено/корал, сиво и жълто,  светло синьо и кафяво, червено и синьо, розово и жълто, розово и оранжево, лилаво и червено, лилаво и оранжево, черно и бяло и още много, много други.

Какъвто и стил да изберете за този важен ден, ние ще се постараем максимално той да бъде неповторим и запомнящ се не само с емоциите, които носи, но с отношението към детайла. Можете да разгледате малка част от работата ни в нашето портфолио.