Тематични сватби и сватбени декорации

Сватбена декорация  от Perfect Event

Ние можем да изработим неповторими концепции за сватбена декорация в нестандатни цветови гами и актуални стилове за вашата сватбена украса. През последните години в България като водещи и най-харесвани се обособиха винтидж и рустик.

Vintage = романтика

Можем да ви върнем в романтичното и красиво минало с винтидж декорацията, типична за епохата от 20-те до 80-те години. През последните години се наблюдава тенденция за връщане към красивото и романтично минало. На мода са старите киноленти, избелелите фотоси, оld school партитата, реставрираните мебели. „Нравите се променят, модите се редуват”, както е казал талантливият Ги Дьо Мопасан. Тази мания е обхванала не само модата, фотографията, дизайна, но и  сватбената декорация. В сватбената украса Vintage е непринуденост, непретенциозност,  нежност на тоновете. Тук отличителните елементи са дантелата, перлите, перата… А още и малките декоративни възглавници, ветрилата, свещниците, бурканчета във всякакви форми, запълнени с какво ли не. Ще видите и чайници, кафези за птици, фенери, стари керамични съдове, избелели рамки за снимки.. И още много други ретро изглеждащи мотиви и елементи.

 

Rustic не значи само селски

Но ако искате сватбата ви да бъде семпла, близка до природата, различна и имате нисък бюджет – изберете сватбена декорацията тип рустик. Тук се използват  естествени материали (канап, зебло, слама, дърво, кора, житни класове, шишарки), бурканчета, дървени сандъци, стари съдове от глина или сребро, фенери от ковано желязо.  Отличителен белег са и дървените табелки, които опътват гостите. Чудесно място за една такава сватба е на открито сред природата.

 

Освен рустик и винтидж сватбена декорация популярни и акутуални стилове са шаби шик, бохо, сватби с подчертана ретро визия, морска тематика, градински полъх, прованс и  много други.

За нас обаче най-голямо предизвикателсто е да правим тематични декорации, инспирирани от хобитата, интересите и живота на младоженците. Това може да е любимият ви филм, книга, музикален стил, спорт, държва, която сте посетили или каквото и да е, което по някакъв начин ви вълнува. От сватбените покани, аксесоарите и цветните аранжировки до украсата на ресторанта – всичко подчинено на тази тема, но разбира се без да прекаляваме… темата трябва да бъде загатната.

Ако сте традиционалисти не се отчайвайте – класическата сватбена декорация винаги е на мода.  Perfect Event може да я направи зашеметяващо различна като разработи концепция за украса в  нетипични цветови комбинации. Ето само няколко предложения: тъмно синьо и оранжево,тюркоаз и червено/корал, сиво и жълто,  светло синьо и кафяво, червено и синьо, розово и жълто, розово и оранжево, лилаво и червено, лилаво и оранжево, черно и бяло и още много, много други.

Какъвто и стил да изберете за този важен ден, ние ще се постараем максимално той да бъде неповторим и запомнящ се не само с емоциите, които носи, но с отношението към детайла. Можете да разгледате малка част от работата ни в нашето портфолио.