Запазете си час за неангажираща опознавателна среща с нас

Моментът за вашето събитие наближава и може би имате нужда от креативни идеи, ценни съвети и професионална консултация?!

За нас, а надяваме се и за вас, личният контакт е много важен. Запазете си час за неангажираща среща и безплатна консултация, за да разберете как леко и без трудности да организирате сватбения си ден или събитието, което планирате.

Анкетна карта

Perfect Event WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT

СРЕЩИ САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА 🙂

Здравейте,

Казвам се Петя Вълкова, създател и основател  на сватбена агенция Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT. Имам над 16 години опит  като събитиен мениджър –  конгреси, изложения, конференции, концерти, промоции, лични и други специални събития.

Най-голяма ми страст обаче са сватбите. Всеки път различни, неповторими,  с характерния почерк на двойката, която е решила да отпразнува любовта си и да изкрещи на целия свят, че са се намерили, че са щастливи заедно и че искат да продължат напред.

А защо точно сватбите? Защото в тях има емоция, страст, споделеност. Защото може би това е най-личният и интимен празник през целия ни осъзнат живот. Защото на този ден празнува любовта – най-великото чувство, моторчето за всичко, чувството, без което не можем и за което бленуваме ако го няма в живота ни.

Харесвам работата си, или както обичам често да казвам НЕработа, защото да организираш такова събитие е преди всичко удоволствие. Особено когато с младоженците мислим еднакво и сме на едни вибрации. Всички осъзнаваме колко важно е това и колко приятно преминаваме през планирането и организирането на този процес, който средно отнема от половин до цяла година. Често оставаме приятели и след сватбения ден. И колкото и нескромно да звучи ставаме едно семейство.

Приятели, от името на целия екип който стои в организацията и декорацията на вашите специални дни… огромно благодаря, че избрахте точно мен да бъда вашия сватбен агент.

Благодаря за доверието и свободата, която ни давате. Така позволихте на въображението ни да се развихри, за да покажем какво наистина можем. Благодарим ви, че ни позволихте да ви опознаем. Благодарим че ни допуснахте до съкровеното си преживяване в този интимен празник на любовта и че бяхме свидетели на емоциите, сълзите и радостта в очите ви.

Бъдете много много щастливи дълги години, все така заедно, все така гледайки в една посока, не спирайте да се грижите за любовта си и  да съхраните блясъка и копнежа, с който гледахте половинката си… когато казахте заветното „да“.