Retro wedding

Младоженците се свързаха с нас на много късен етап, когато цялата организация по сватбата бе приключила. Булката Мила, занимаваща се с ПР и ивент мениджмънт,  просто нямаше как да остави някой друг да организира сватбата й. Но избра нас да направим сватбената декорация. А ето и малко подробности относно самата сватба.

Цветни аранжировки

прекрасна и ароматна пролетна сватба… вдъхновихме се от желанието на булката за сватбена украса  в нежно бяло. Първоначално ни се стори, че само бяло ще е прекалено скучно, но в последствие като наредихме всяко парче от пъзела – картината стана цялостна и завършена, а ние бяхме доволни от резултата. (и не само ние :)) Невинният  бял цвят на божур, момини сълзи, лалета и люляк чудесно изпъкваше на фона на златно-прасковените нюанси в залата.

Сватбена украса

Обстановката в ресторант Феста Барсело изцяло предразполагаше за романтична сватбена украса. Решихме да използваме няколко  ретро елемента, за да придадем повече индивидуалност на декорацията. За това допринесоха няколкото винтидж съда, вазите, дантелата, изплетена на една кука от една чудесна баба, рамките за картини. И перлите, как щях да забравя за нанизите от перли. Мини художнически стативи придържаха номерата на маси, направени по специална технология за състаряване на хартия – за да е всичко в тон в темата на сватбата. Свещите, украсени с дантела, придадоха допълнително романтика и топлота на събитието. Кутията за пари, не бе типичната кутия за подарък – направихме я във формата на къща – семейната касичка на семейство Георгиеви пожъна резултат и не остана незабелязана.

Изнесен ритуал

За изнесения ритуал колебания нямаше – не искахме типичната арка – била тя с воали или само с цветя. Щом ще е пролет – да е истинска пролет! И така разцъфнаха и дърветата, които описваха пътя на младоженците до „ритуалната” маса. За жалост снимките не успяха да уловят добре усещането, което имаше в залата, но пролетта наистина се носеше из въздуха. А пролет без птици не е пролет, нали?! И така се роди идеята за нестандартна „възглавничка” за халки – птиче гнездо, в което вместо яйчица, птичките бяха оставили халките на двамата влюбени…

За наша огромна радост  гостите останаха очаровани от сватбена украса.