Сватби

Организация на сватба – с какво сме различни от другите сватбени агенции

  • Колко струва организация на сватба  – ние нямаме пакетни цени… Комисионната ни за организация на сватба се определя въз основа на броя услуги които изберете. Вие решавате дали ще ни делегирате всички отговорности и задължения част от тях.
  • Ние работим с най-добрите професионалисти в категориите си и ще Ви предоставим възможността да изберете с кой точно да работите – няма да налагаме предварително избрани от нас екипи.
  • Сватбите ни се отличават със стилна и изискана визия – не работим с изкуствени цветя, балони, лампички, не прекаляваме с воалите… Декорациите ни се отличават с характерен почерк, съобразен  с индивидуалността на нашите младоженци. За нас всяка сватба е отделен проект и влагаме сърцето и  душата си в нея. Затова и декорациите ни са различни – защото вие сте нашето вдъхновявате, защото сватбата носи вашето усещане за красота и стил, пречупени през нашия поглед. Обръщаме  внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално.
  • Не правим сватби по калъп – стремим се всяка сватба да изглежда различно и да има собствено излъчване като това на самите младоженци.
  • Ще се видим с Вас колкото е необходимо, за да се опознаем взаимно и разберем вкусовите Ви предпочитания… при това напълно безплатно – ние не таксуваме срещите с Вас – за нас те са приятно прекарано време.  А след като премине събитието, ще се сдобием с още повече приятели.

Ако от дете мечтаете сватбата Ви да бъде като тези, описани в приказките. Ако искате Вашата сватба да бъде стилна и красива точно като по филмите, ако имате нужда от сватбен агент, който да Ви дава професионални съвети – Пърфект Ивент е Вашата сватбена агенция. Прочетете тук  какво споделиха за работата си с нас наши младоженци.